Poze revelion - 2013

Veni și ultima zi din an.Ca de obicei de fiecare dată în ultima seară din an în seara de revelion se încinge bineînteles și o mega distrație. Adunându-ne cu prieteni se anunță și o distracție pe măsură. A fost o seară minunată cu multă bună dispoziție și multă muzica. Dar ce mai zic....vizionați și voi pozele și intrați împreună cu noi în atmosfera distrației.(vizionare plăcută)

Serbare Luca 2013 - Carrfour Era

Gata și cu grădinița. Ce mai încolo și încoace doar acum sunt băiat mare,ce va merge la școală și va învăța bine(zic eu Luca Coroi). Dar înainte de toate să mă distrez putin și poate dacă am fost cuminte vine și moșul la mine. Eu zic că merit cadouri și m-am pregătit și pentru asta. Am învățat și o poezie frumoasă dar și o mulțime de cântece. Dar vizionați pozele și filmulețele și ziceți și voi dacă merit cadouri de la mosu. Vă pup. Cu stimă Luca.

La gratar 17.08.2013

O călduroasă zi de august.Adunându-ne între noi prieteni hotărârăm să mergem la un mic grătar. Ajungând la locul cu pricina,lucrurile au și început să se desfoșoare conform planului de atac stabilit. Toată lumea se simțea bine,dealtfel nu văd cum ar putea cineva să nu se simtă bine în acel loc unde berea curge în valuri și grătarul sfârâie la umbra copacilor și în auzul muzicii.Vă îndemn să vizionați pozele să vă convingeți.

Filme vizionate recent

Videoclipuri muzicale pentru copii


Loading the player...

Caută în site

Autentificare

Cine este online !

Avem 27 vizitatori și nici un membru online

Loading the player...